Offerte
aanvragen

Stretchtent 15 x 20 m Zand Kopen of huren?

Prijzen verhuur

Vanaf € 9,00 per m2. 
- Incl. op en afbouw
- Excl. transportkosten
- Excl. meerwerk 
- Excl. btw

Kleuren

Interesse?

Meer info over deze tent

Stretchtent 15 x 20 m Zand Kopen of huren?

Gebaseerd op de bedoeiententen werken wij met een hightech stretchtentdoek, wat past bij de huidige veiligheidsnormen van deze tijd. De sfeervolle stretchtenten van Tentvision zijn toepasbaar als zelfstandige constructie voor uw feest of event, maar ook als luifel aan winkelpand of woonhuis. Door de eenvoud van de stretchtenten zijn deze makkelijk en snel te plaatsen, obstakels als vijvers, oneffen ondergrond, kleine bomen of struiken zijn voor stretchtenten geen belemmering.

We bouwen er gewoon overheen, met hulp van verstelbare masten in combinatie met de flexibiliteit van de stretchtenten, zijn er tal van oplossingen waardoor genoemde obstakels geen spelbrekers hoeven te zijn. De stretchtenten kunnen open, half open of juist gesloten geplaatst worden, afhankelijk van de setting van uw feest of event.

Van organische vormen tot strakke designs, de mogelijkheden van stretchtenten zijn onbegrensd. De stretchtenten van Tentvision zijn in diverse maten en kleuren verkrijgbaar. Je kunt bij Tentvision een stretchtent huren, maar ook een complete stretchtent op maat kopen.
Graag voorzien wij u bij aankoop van onze stretchtenten van de nodige informatie betreffende op en afbouw, onderhoud en reiniging van de stretchtenten.