Offerte
aanvragen

Stretchtent huren voor een feest of evenement?

Stretchtent huren

Tentvision heeft een groot assortiment aan tenten en al ruim 8 jaar ervaring in het verhuren, opbouwen en onderhouden van tenten voor feesten, partijen en evenementen. Wilt u een stretchtent huren? Tentvision heeft verschillende maten en kleuren op voorraad en bouwt vanaf een oppervlakte van 50m2 tot 1.000m2 per tent. Onze stretchtenten zijn groot genoeg voor een feesten tot ruim 1000 gasten.

Huur stretchtent voor elk evenement

Voor elk feest, evenement en festival, buiten en binnen kunt u onze prachtige tenten huren. Uw feest wordt een onvergetelijke ervaring. Tentvision bouwt op elk gewenst terrein, in tuinen en parken, in kerken en kathedralen, in de woestijn en op het strand, op de akkers en dakterrassen. Over bomen en zwembaden, onder de sterren en in de zon.

U kunt tenten huren en kopen. Tentvision zet de overkappingen op en laten deze naar wens voor enkele dagen, weken of maanden staan, Afbouw geschiedt wanneer u dat wenst. Heeft u liever een opstelling die semipermanent is. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Stretchtent huren van hoge kwaliteit

Voor elke gelegenheid bijzondere overkappingen; diner tenten, trouwtenten, danstenten, bedrijfstenten, representatieve tenten en herdenkings tenten. Tentvision stelt hoge kwaliteitseisen en draagt bij aan de ontwikkeling en innovaties van stretchtenten en haar fabrikanten. De Tentvision handtekening, styling en detaillering van opbouw en materialen staat garant voor de mooiste en beste settingen in de branche.

Stretchtent huren in Gelderland?

Tentvision is gevestigd in Wijchen wij leveren veel van onze stretchtenten aan evenementen in Gelderland. Echter maken wij geen onderscheid in locatie. Zo leveren wij onder andere onze stretchtenten door heel Nederland, België, Duitsland en zelfs Noord-Frankrijk.

Bekijk onze projecten