Offerte
aanvragen

Meer info

Over Tentvision stretchtenten

Tentvision stretchtenten is een complete speler op het gebied van stretchtenten, design, productie, verhuur en verkoop van al wat met flexibele overkappingen te maken heeft.​

Tentvision stretchtenten voor verhuur en verkoop van stretchdoeken, stretchtenten, stretch tenten, flextenten, spantenten, bedoeïenen tenten, feesttenten, mooie tenten.​

Tentvision stretchtenten maakt met haar stretchtent creaties ieder event tot een ware beleving.

Naast activiteiten in de evenementensector, ontwikkelen wij met onze zeilmakerij stretchtenten, stretchstructuren, feesttenten, terrasoverkappingen, semi-permanente toepassingen en custom-made projecten. 
De onderneming is actief in Nederland maar ook ver daarbuiten, Frankrijk, Spanje en Duitsland behoren tot onze opdrachtgevers.

Persoonlijkheid, aandacht voor de klant en waarmaken wat wij beloven, daar staat Tentvision stretchtenten voor. Uiteraard kunnen wij dit niet alleen, wij hebben na een flinke ontdekkingstocht uiteindelijk een Zeilmakerij gevonden die onze visie begrijpt. In Zeilmakerij Janssen uit Veldhoven hebben wij de geschikte partner gevonden, mensen met passie voor hun vak, net zoals wij! 

 

Bekijk onze projecten