Offerte
aanvragen

Just say yes!!

Bruiloft tent

Trouwen is keuzes maken, waarschijnlijk wil je geen standaard wedding uit het boekje…. Wij verzorgen hippe en unieke bruiloften op bijzondere locaties in elke gewenste stijl, met onze stretchtenten bouwen wij iedere locatie om tot een ware metamorfose. Tentvision heeft verschillende maten en kleuren op voorraad en bouwt vanaf een oppervlakte van 50m2 tot 1.000m2 per tent. Groot genoeg voor een geweldig feest en ruim 1000 gasten.

Geschikte tent huren voor bruiloft?

Op basis van jullie persoonlijke wensen willen wij een verrassende sfeer en beleving teweeg brengen, in een stijl die perfect bij jullie past. Nadat duidelijk is welke tent voor uw bruiloft van toepassing is komen we langs op de locatie. Op deze manier kunnen wij bekijken hoe we de tent kunnen bevestigen en op welke manier de tent het best tot zijn recht komt. Samen met onze partners op het gebied van catering, verlichting en inrichting van de tent, maken wij van jullie dag een unieke beleving.

Tenten verhuur bruiloft?

Onze stretchtenten zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en doordat ze gekoppeld kunnen worden zijn er veel vormen en manieren mogelijk. Stretchtenten voor bruiloften zijn verder waterdicht en brandveilig. U kan zelf kiezen met welk materiaal u onze stretchtenten wil afwerken. Het afwerken gebeurt met een HF lasmachine, deze machine zorgt voor super sterke en waterdichte verbindingslassen.

Waarom een bruiloft stretchtent van Tentvision?

  • Goede service en kwaliteit.
  • Persoonlijk contact en aandacht, wij komen altijd zelf bij u langs.
  • Oog voor detail.
  • Wij leveren tenten in zowel Nederland, België, Duitsland en Noord-Frankrijk.
  • Creëren van een exclusieve setting.

Bekijk onze projecten