Offerte
aanvragen

stretchtent kopen?

Stretchtent kopen

Heeft u vaker in het jaar een terugkerend evenement of wilt u een exclusieve terrasoverkapping? Dan is een stretchtent kopen wellicht een betere optie dan huren. Wanneer u kiest voor de aankoop van een nieuwe stretchtent bij Tentvision stretchtenten, dan kiest u voor kwaliteit en beleving.

Kwaliteits stretch tent te koop

Tentvision stretchtenten heeft sinds 2010 alle ontwikkelingen en verbeteringen van de stretchtent materialen meegemaakt. Iedere ontwikkeling was weer een stap naar verbetering en uitstraling van het tentdoek waarmee de basis wordt gelegd voor de prachtige glooiende vormen waarmee de stretchtenten gebouwd worden. Van enkelvoudige singel-ply stretch doeken, tot de nieuwste gelamineerde, uit twee lagen bestaande gecoate waterdichte en brandveilige stretch doeken. De afwerking van onze stretchtenten is afhankelijk van het materiaal waarvoor u kiest, het merendeel van de afwerking gebeurt met een HF lasmachine, wat zorgt voor super sterke en waterdichte verbindingslassen.

Stretchtent kopen tegen gunstige prijs?

Tentvision stretchtenten begeleidt u in het gehele traject voor om een stretchtent te kopen. Vanaf idee en concept ontwikkeling, de uitwerking en technische detaillering, tot en met de oplevering en eventueel jaarlijkse service. Met deze jaarlijkse service bedoelen we de afbouw en reiniging van uw tent. Verder is het ook mogelijk om de tent in opslag te nemen tijdens de periodes dat u de stretchtent niet nodig heeft. Tentvision stretchtenten biedt u de beste keuze voor u specifieke toepassing en budget.

Wij bieden ook de mogelijk om eerst de tent uit te proberen door de tent te huren. Op het moment dat de tent bevalt en u beslist de stretchtent te willen kopen dan bestellen wij een compleet nieuwe tent bij onze producent. De huurprijs die u al eerder had betaald voor de stretchtent wordt dan van de uiteindelijke koopprijs afgehaald.

Bekijk onze projecten