Offerte
aanvragen

De beste keuze voor uw specifieke toepassing en budget.

stretchtent op maat

Maatwerk stretchtent, klant specifiek gesneden tenten en overkappingsconstructies (custom fit) voor permanent- en semi-permanente plaatsingen. Tenten voor op terrassen, in tuinen, aan stranden, over vijvers, in glooiende landschappen of in parken. Ook voor aankleding van binnenruimten is Tentvision de leverancier van flextenten en schaduwdoeken.

Tentvision levert de beste kwaliteit en ongeëvenaarde service.

Sinds 2010 heeft Tentvision alle ontwikkelingen en verbeteringen van de materialen meegemaakt. Van enkelvoudige, single-ply, stretchdoeken, tot de nieuwste gelamineerde, uit twee lagen bestaande en gecoate waterdichte en brandveilige stretch – stoffen. Tentvision is er trots op om u een volledig en modern assortiment te kunnen bieden. Tentvision biedt u de beste keuze voor uw specifieke toepassing en budget.

Tentvision biedt u de beste keuze voor uw specifieke toepassing en budget, begeleidt u in het gehele maatwerk project, vanaf idee en concept ontwikkeling, de uitwerking en technische detailering, tot en met de oplevering en jaarlijkse service. Tentvision levert en draagt zorg voor de volledig installatie en onderhoudscontracten; full service en zonder zorgen.

Bekijk onze projecten