Offerte
aanvragen

Regelmatig overkapping nodig?

Stretchtent tweedehands

U organiseert regelmatig een evenement en u bent op zoek naar een geschikte overkapping? Kies dan eens voor een stretchtent van Tentvision. Heeft u een beperkt budget dan is een tweedehands stretchtent de perfecte oplossing. Tentvision stelt hoge kwaliteitseisen en draagt bij aan de ontwikkeling en innovaties van dit soort tenten.

Gebruikte stretchtent kopen?

Een tweedehands stretchtent is van dezelfde kwaliteit als onze nieuwe stretchtenten en zijn daarom uitermate geschikt voor een lager budget. Door de flexibele stof zijn de tenten op vele manieren in te zetten. U kunt ze namelijk gemakkelijk aanpassen aan uw locatie en soort evenement, zo worden ze vaak gebruikt als complete feesttent maar is het ook mogelijk om er een overkapping van te maken zodat u beschermd bent tegen de regen of de zon.

Stretchtent kopen tweedehands? Tentvision maakt het mogelijk!

Bij Tentvision is het mogelijk om nieuwe stretchtenten te kopen maar u kunt ook een tweedehands stretchtent kopen. Bij het kopen van een flextent begeleiden wij u in het traject. Als u kiest voor een tweedehands stretchtent heeft u de keuze tussen ons assortiment stretchtenten. Op deze manier is het kopen van een 2e hands stretchtent ook tegen een gunstigere prijs omdat er geen extra productie- en ontwerp kosten aan te pas komen. U kunt ook een jaarlijkse service erbij boeken. Deze jaarlijkse service houdt in dat wij zorgen voor de op- en afbouw en reiniging van de stretchtent, verder kunnen wij ook uw tent in opslag nemen tijdens de periodes dat u de stretchtent niet nodig heeft. Tentvision biedt u de beste keuze voor u specifieke toepassing en budget.

Stretchtent kopen tweedehands? Probeer eerst huren.

Wij bieden ook de mogelijk om eerst de tent uit te proberen door de tent te huren. Op het moment dat de tent bevalt en u beslist de stretchtent te willen kopen dan bestellen wij een compleet nieuwe tent bij onze producent. De huurprijs die u al eerder had betaald voor de stretchtent wordt dan van de uiteindelijke koopprijs afgehaald. Meer informatie over de prijzen van het kopen van een tweedehands stretchtent? Neem contact met ons op!

Bekijk onze projecten