Offerte
aanvragen

Exclusieve sfeer creëren?

Open tent

Op zoek naar een geschikte overkapping voor uw evenement en wilt u een exclusieve sfeer creëren? Kies dan eens voor een open tent van Tentvision. Een open tent wordt ook wel een stretchtent genoemd. Een open tent wordt gemaakt van flexibele stof. Het is mogelijk om palen op verschillende plekken te plaatsen en de tent op meerdere plekken te zekeren, op deze manier kunnen er heel veel verschillende variaties van een open tent gerealiseerd worden. U creëert zo de exclusieve sfeer die u voor ogen had voor uw evenement.

Open tent kopen? Tentvision maakt het mogelijk!

Het is ook mogelijk om een open tent te kopen. Wij begeleiden u in het hele traject voor de aankoop van een open tent. Van idee en ontwerp tot de uitwerking, productie en oplevering. Daarnaast is het ook mogelijk om een jaarlijkse service bij te boeken. Met deze jaarlijkse service hoeft u zich nergens zorgen over te maken, wij zorgen voor de op- en afbouw en reiniging van de tent, verder kunnen wij ook uw tent in opslag nemen tijdens de periodes dat u de open tent niet nodig heeft. Tentvision biedt u de beste keuze voor u specifieke toepassing en budget.

Eerst een open tent uittesten?

Wij bieden ook de mogelijk om eerst de tent uit te proberen door de tent te huren. Op het moment dat de tent bevalt en u beslist de stretchtent te willen kopen dan bestellen wij een compleet nieuwe tent bij onze producent. De huurprijs die u al eerder had betaald voor de stretchtent wordt dan van de uiteindelijke koopprijs afgehaald.

Open tent huren van hoge kwaliteit

Open tenten worden vaak gebruikt als een bijzondere overkapping die van toepassing is voor vele gelegenheden. Zo kunt u een onze tenten gebruikt bij trouwfeesten, jubileumfeesten, bedrijfsfeesten of herdenkingsdiensten. Tentvision stelt hoge kwaliteitseisen en draagt bij aan de ontwikkeling en innovaties van dit soort tenten. Het is mogelijk om een tent te huren bij Tentvision voor enkele dagen, weken of maanden. Het afbouwen van de tenten gebeurd altijd wanneer u dat wenst. Het is ook mogelijk om een opstelling te huren die semipermanent is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Interesse in het huren of kopen van een open tent? Neem contact op of vraag een offerte aan!

Bekijk onze projecten