Offerte
aanvragen

Overkapping met exclusieve uitstraling

Flextenten

Bent u op zoek naar een overkapping bij uw evenement met een exclusieve uitstraling? Kies dan eens voor een flextent van Tentvision. Doordat er bij een flextent sprake is van een flexibele stof en de tent op verschillende manieren in te zetten is en aan te passen is aan uw locatie is een flextent dé oplossing voor een exclusieve sfeer. Flextenten worden vaak gebruikt als complete feesttent maar ook als overkapping tegen zowel regen als zon.

Flextent kopen? Tentvision maakt het mogelijk!

De flextenten van Tentvision kunt u ook kopen. Tijdens het kopen van een flextent begeleiden wij u in het hele traject bij het kopen van een tent. Van idee en ontwerp tot de uitwerking, productie en oplevering. U kunt ook een jaarlijkse service erbij boeken. Deze jaarlijkse service houdt in dat wij zorgen voor de op- en afbouw en reiniging van de flextent, verder kunnen wij ook uw tent in opslag nemen tijdens de periodes dat u de flextent niet nodig heeft. Tentvision biedt u de beste keuze voor u specifieke toepassing en budget. Wij bieden ook de mogelijk om eerst de tent uit te proberen door de tent te huren. Op het moment dat de tent bevalt en u beslist de stretchtent te willen kopen dan bestellen wij een compleet nieuwe tent bij onze producent. De huurprijs die u al eerder had betaald voor de stretchtent wordt dan van de uiteindelijke koopprijs afgehaald.

Flextent huren van hoge kwaliteit

Een flextent is een bijzondere overkapping die van toepassing is voor vele gelegenheden. Zo kunt u een flextent gebruiken bij trouwfeesten, jubileumfeesten, bedrijfsfeesten of herdenkingsdiensten. Tentvision stelt hoge kwaliteitseisen en draagt bij aan de ontwikkeling en innovaties van dit soort tenten. Het is mogelijk om een flextent te huren bij Tentvision voor enkele dagen, weken of maanden. Het afbouwen van de tenten gebeurd altijd wanneer u dat wenst. Het is ook mogelijk om een opstelling te huren die semipermanent is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. De Tentvision handtekening, styling en detaillering van opbouw en materialen staat garant voor de mooiste en beste settingen in de branche.

Bekijk onze projecten