Offerte
aanvragen

Exclusieve uitstraling creëren?

Bedouin tent

Bent u op zoek naar een overkapping bij uw evenement met een exclusieve uitstraling? Een bedouin tent is dan wat u zoekt. Dé oplossing voor een exclusieve sfeer en een prima prijs-kwaliteit verhouding. Onze bedouin tent zijn van enkelvoudige single-ply stretch doeken, tot de nieuwste gelamineerde, uit twee lagen bestaande gecoate waterdichte en brandveilige stretch doeken.

Bedouin tent kopen?

Wij bieden onze bedouin tenten ook te koop aan. Wij begeleiden u in het hele traject bij het kopen van een tent. Van idee en ontwerp tot de uitwerking, productie en oplevering. Ook is het mogelijk een om een jaarlijkse service te boeken. Met deze jaarlijkse service bedoelen we de afbouw en reiniging van uw tent. Verder is het ook mogelijk om de tent in opslag te nemen tijdens de periodes dat u de stretchtent niet nodig heeft. Tentvision stretchtenten biedt u de beste keuze voor u specifieke toepassing en budget. Wij bieden ook de mogelijk om eerst de tent uit te proberen door de tent te huren. Op het moment dat de tent bevalt en u beslist de stretchtent te willen kopen dan bestellen wij een compleet nieuwe tent bij onze producent. De huurprijs die u al eerder had betaald voor de stretchtent wordt dan van de uiteindelijke koopprijs afgehaald.

Bedouin tent huren van hoge kwaliteit

Een bedouin tent is een bijzondere overkapping voor vele gelegenheden zoals trouwfeesten, jubileumfeesten, bedrijfsfeesten of herdenkingsdiensten. Tentvision stelt hoge kwaliteitseisen en draagt bij aan de ontwikkeling en innovaties van dit soort tenten. Een bedouin tent huren bij Tentvision is mogelijk voor enkele dagen, weken of maanden. Het afbouwen van de tenten gebeurd altijd wanneer u dat wenst. Het is ook mogelijk om een opstelling te huren die semipermanent is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De Tentvision handtekening, styling en detaillering van opbouw en materialen staat garant voor de mooiste en beste settingen in de branche.

Bekijk onze projecten