Offerte
aanvragen

Ivory tent

Een ivory tent is een stijlvolle tent die zorgt voor een sfeervolle uitstraling van uw evenement. Bij het plaatsen van een ivory tent heeft u de keuze om de tent zowel open als dicht te plaatsen. Het is namelijk mogelijk om de tenten aan de zijkanten dicht te maken waardoor ivory tenten een goede oplossing zijn voor alle weersomstandigheden.

Ivory tent huren

Voor elk feest, evenement en festival, buiten en binnen kunt u onze prachtige tenten huren. Uw feest wordt een onvergetelijke ervaring. Tentvision bouwt op elk gewenst terrein, in tuinen en parken, in kerken en kathedralen, in de woestijn en op het strand, op de akkers en dakterrassen. Over bomen en zwembaden, onder de sterren en in de zon. Wij stellen hoge kwaliteitseisen en dragen bij aan de ontwikkeling en innovaties van onze tenten en de fabrikanten. 

Ivory tent huren op maat

Tentvision begeleidt u in het traject voor het huren van een ivory tent. Wij realiseren samen een idee, ontwerp en zorgen voor de uitwerking en oplevering van uw tent. Wij bieden ook de mogelijk om eerst de tent uit te proberen door de tent te huren. Op het moment dat de tent bevalt en u beslist de ivory tent te willen kopen dan bestellen wij een compleet nieuwe tent bij onze producent. De huurprijs die u al eerder had betaald voor de ivory tent wordt dan van de uiteindelijke koopprijs afgehaald.

De Tentvision handtekening, styling en detaillering van opbouw en materialen staat garant voor de mooiste en beste settingen in de branche. 

Het is ook mogelijk om een opstelling te huren die semipermanent is of heeft u interesse in het huren of kopen van een ivory tent? Neem contact op of vraag een offerte aan!

Bekijk onze projecten